Skip to content

Mentaal Gezond Psychologie

coaching & Relatietherapie
tilburg

Op maat, open en verhelderend

Relatietherapie en Coaching

‘Op weg-gesprekken’: 1, 3 of 5 gesprekken
Coaching uitgebreid: 10 gesprekken

Coaching kan worden ingezet wanneer er geen sprake is van klachten of wanneer mensen, bij klachten, geen beroep willen doen op de zorgverzekeraar. Het is bedoeld om mensen weer even “op weg te helpen”. Ook bij relatieproblemen kan Mentaal Gezond Psychologie ondersteuning bieden. Je kunt er voor kiezen het gesprek/traject zelf te betalen. Soms kiezen mensen er ook voor om hun werkgever te betrekken en in overleg de financiering (deels) door de werkgever te laten doen.
In een intakegesprek bespreken we eerst samen de hulpvraag en wat er verder wenselijk is qua inhoud, omvang en frequentie van de afspraken.

Tarief

Intakegesprek: 135,00 euro (60 minuten)

Coaching: 110,00 euro per gesprek (45-60 minuten)

Relatietherapie: 150,00 euro (60-75 minuten)

Neem voor meer informatie met betrekking tot coaching en therapie contact op met Mentaal Gezond Psychologie.

Coaching/op weg-gesprek

In relaties zijn er altijd periodes waarin het niet zo lekker gaat. Dit kan tijdelijk zijn en op te lossen door een beetje extra aandacht voor elkaar. Of het gaat gewoon over met het verstrijken van de tijd. Maar soms lukt het niet om er samen uit te komen en blijven partners tegen irritaties en frustraties aanlopen met elkaar. Gesprekken met een professional kunnen dan een oplossing bieden. Een preventieve insteek is ook mogelijk.