Skip to content

Welkom bij

Mentaal Gezond
Psychologie

Mijn naam is Saskia Meeus-Verschure

Psychische hulp Tilburg

Bij Mentaal Gezond Psychologie kunnen cliënten terecht voor behandeling van milde tot gematigd ernstige mentale klachten, zoals depressie, angst, paniek, stress, dwang, fobieën of slaapproblemen.

Over Saskia Meeus-Verschure

6298449C-2BA0-4667-B17B-51F07C19783B-scaled

Saskia Meeus-Verschure

gezondheidszorgpsycholoog

Mijn naam is Saskia Meeus-Verschure en ik ben gezondheidszorg-

psycholoog in Tilburg (GZ-psycholoog).

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de klinische gezondheidszorgpsychologie en neuropsychologie. Sindsdien ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg op meerdere terreinen en met verschillende doelgroepen. Ik heb veel gewerkt met mensen met klachten van burn-out of overbelasting, stemmingsklachten, angstklachten, werkproblemen, relatieproblemen en verslavingsproblematiek. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen met wie ik graag mijn vrije tijd doorbreng en leuke dingen doe. Ook familie en vrienden zijn niet weg te denken uit ons leven.

Verder is sport voor mij belangrijk om mijn hoofd goed op orde te houden. Zo normaal als we het vinden om te werken aan onze lichamelijke conditie door middel van voeding, sporten en wandelen, zo weinig staan we er soms nog bij stil dat we ook kunnen werken aan onze mentale veerkracht of persoonlijke ontwikkeling.
Dit kan helpen om ons bewust te worden van hoe het nu echt gaat en wat we nodig hebben. Juist hierbij kan ik een ondersteunende rol spelen. Denk aan veranderende situaties zoals het krijgen van kinderen (opvoedondersteuning), het starten met een meer verantwoordelijke baan, een moeilijke beslissing moeten nemen of een zware tegenvaller meemaken in je leven. Ook adolescenten, gezinnen en stellen zijn welkom bij Mentaal Gezond Psychologie in Tilburg.

PROFESSIONALITEIT

In 2004 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de klinische gezondheidspsychologie en neuropsychologie. Momenteel 15+ jaar ervaring als Psycholoog.

Ontzorgende hulp

Vanaf 2021 heeft Mentaal Gezond Psychologie met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten. Daarnaast is het vaak mogelijk om behandelingen deels door je werkgever te laten vergoeden.

Maatwerk BEHANDELING

De belangrijkste methodiek die toegepast wordt bij een behandeling is cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, motiverende gespreksvoering en/of EMDR (bij enkelvoudig trauma).